Raamikset

Raamikseen kokoonnutaan lukemaan ja tutkimaan yhdessä Raamattua.
Aikaa on yleensä myös keskustelulle ja rukoukselle.
Raamiksessa voi olla myös hiljaa ja kuunnella tai sitten aktiivisesti osallistua ja kysellä.
Raamatun lukeminen yhdessä on mielenkiintoisten löytöjen ja oivallusten tekemistä.

Raamiksia kokoontuu kymmenittäin eri puolilla Seinäjokea. Lähde rohkeasti mukaan!

Nuorten Raamattupiiri Ylistarossa

Nuorten raamattupiiri kokoontuu torstaisin Ylistaron Pappilassa klo 19-20.

Nuorten raamattupiirissä luetaan Raamattua, keskustellaan, lauletaan nuorten veisuja ja rukoillaan. Raamattupiirin ohjaajina ovat vuorollaan Ylistaron kappeliseurakunnan työntekijät Sami Nortunen, Titta Nortunen ja Auli Härkönen.

Pappilaan saat tulla sellaisena kuin olet. Tervetuloa keskustelemaan ja viettämään mukavaa iltaa hyvässä seurassa. Raamatun äärellä on hyvä olla yhdessä Jumalan puhuteltavana.

Paikka: Ylistaron Pappila, auki torstaisin 18-21

Lisätietoja: Sami Nortunen 040 595 7072

Järjestää: Ylistaron kappeliseurakunta

Kaikki Seinäjoen, Peräseinäjoen, Ylistaron ja Nurmon raamattupiirit löydät täältä »