Messut nuorille ja nuorille aikuisille

Perjantaimessu

Perjantaimessu on kaikenikäisille tarkoitettu nuorekkaasti toteutettu iltamessu Ylistaron kirkossa. Olet tervetullut paitsi osallistumaan, myös suunnittelemaan ja toteuttamaan messua.
Jokainen saa tuoda oman panoksensa ja osaamisensa messuun mukaan.
Säestyksestä vastaa bändi ja lauletut laulut ovat virsiä ja nuoren seurakunnan veisuja.
Messun jälkeen on kirkkokahvit pappilassa.
Perjantaimessu järjestetään kerran kuussa perjantaina klo 20 Ylistaron kirkossa.

Jos koet, että haluaisit tulla mukaan toteuttamaan messua, ota rohkeasti yhteyttä
Auliin (044 761 5547) tai Samiin (040 595 7072).
Messu suunnitellaan ja harjoitellaan yhdessä aina edellisen viikon lauantaina Pappilassa klo 19-21.

26.1
9.2
13.4

Paikka: Ylistaron kirkko
Järjestäjä: Ylistaron kappeliseurakunta

Nurmon iltamessu

Kerran kuukaudessa, keskiviikkoiltaisin Nurmon kirkossa järjestetään messu klo 18.
Messut ovat seurakuntalaisten suunnittelemia ja toteuttamia.
Tule mukaan tekemään messuja tai vain nautiskelemaan penkin puolelle.
Messuissa säestää bändi. Messun jälkeen nautitaan kirkkokaffit kirkon keskiristillä.

Janiin (050 511 7500).
Messu suunnitellaan ja harjoitellaan yhdessä aina edellisellä viikolla klo 17-19 Nurmon kirkossa
(to 25.1, to 15.2 ja ke 18.4)

31.1
21.2
25.4

Paikka: Nurmon kirkko
Järjestäjä: Nurmon kappeliseurakunta

Kismus-messu

Tervetuloa rentoon ehtoollismessuun Café Kismukseen (Kalevankatu 12 B).
Kismus-messu järjesteään kerran kuussa perjantaisin klo 19.

Jos olet kiinnostunut messujen toteutuksesta, ota yhteys
Milla Purosalo-Vandenbrouckeen (044 716 0201) tai Erja Kinnuseen (044 733 5590).
Palvelutehtäviä on monia: säestäminen, esilaulu, rukousten valmistelu, äänentoisto, tekstinluku, valosuunnittelu, ylipäätään koko messun rakentaminen.
Messun jälkeen nautitaan kirkkokaffit nuorisokahvilassa.
Lämpimästi tervetuloa mukaan toteuttamaan elämän makuista messua!
Messu suunnitellaan ja harjoitellaan yhdessä aina edellisen viikon torstaina klo 17-19 Kismuksessa.
Bändi kokoontuu myös välillä omiin treeneihin. Kysy lisää: Maiju Ylinen (044-705 8736)

19.1
16.2
27.4
25.5

Paikka: Café Kismus
Järjestäjä: Seinäjoen alueseurakunta

Peräseinäjoen iltamessu

Kerran kuukaudessa, sunnuntai-iltaisin Peräseinäjoen kirkossa järjestetään messu klo 18.
Messut ovat nuortenseurakuntalaisten suunnittelemia ja toteuttamia.
Tule mukaan tekemään messuja tai vain nautiskelemaan penkin puolelle.
Messuissa säestää bändi. Messun jälkeen nauritaan kirkkokaffit keskiristillä.

Riikkaan (0400 875 929)
Messua suunnitellaan yhdessä aina saman viikon torstaina Kopilla.

28.1
18.2