Krannikospeli

Kranni Kospeli on etelä-pohjalainen kristillinen nuorten tapahtuma, joka järjestetään seuraavan kerran Seinäjoella su 14.4.2019.

Tapahtumapaikkana on Rytmikorjaamo (os. Vaasantie 11, Seinäjoki).

Tapahtuma kerää joka vuosi useita satoja nuoria Seinäjoelle. Tapahtuman järjestää Seinäjoen seurakunta. Käytännön töihin osallistuu kymmeniä vapaaehtoistyöntekijöitä. Tapahtuman esiintyjät ovat suomalaisia gospelin kärkinimiä sekä mielenkiintoisia uutuuksia. Konserteissa yleisölle tarjoillaan musiikin välityksellä evankeliumia, ilosanomaa Jeesuksesta.

Tapahtuman teaser: https://www.youtube.com/watch?v=09jlbchH2B8

Krannikospeli löytyy myös Facebookista, InstagramistaTwitteristä ja snapchatista @krannikospeli.

Kranni CREW

Tule mukaan porukkaan, jossa viihtyvät soittajat, kahvinkeittäjät, tubettajat, somistajat, tapahtumien suunnittelijat, puhujat, roudarit, piirtäjät, ääniteknikot, somettajat, valosuunnittelijat, laulajat - kaikki!

Kranni Crew kokoontuu alla olevina aikoina. Kevään 2018 suuria tähtäimiä ovat Krannikospeli 11.3 Rytmikorjaamolla, sekä 19.5 riparilauantain suurtapahtuma Lakeuden Ristissä.

Crewiläiset ovat mukana toteuttamassa myös iltamessuja kukin taidoillaan ja tahoillaan!
HUOM! Järjestämme kyydit niitä tarvitseville!
Ruokailemme päivän aikana yhdessä, toiminta on maksutonta.

Kranni CREW kevät 2018
LA 27.1 klo 12-16 Peräseinäjoen Koppi
LA 17.2 klo 12-16 Nuorisokahvila Kismus
LA 10.3 klo 14-17 Ylistaron kirkko (mahdollisuus jatkaa iltaa 18-20 kirkossa tapahtumassa)